Konsultation

Boka gärna en kostnadsfri konsultation hos sClinic för individuell rådgivning och rekommendationer. Det är ett bra tillfälle att ställa frågor och få mer information om olika former av injektionsbehandlingar, kemiska peeler och avancerad hudvård samt  produkter för hemmabruk . Du väljer själv om du vill komma på en separat konsultation eller ha den i direkt anslutning till din behandling.

Samtliga behandlingstillfällen inleds med konsultation och eventuell uppföljning från föregående behandling.

Vid konsultationen går vi tillsammans igenom dina frågor, önskemål och förväntningar. Utifrån detta bedöms bland annat anatomi och vilka resultat som är möjliga att uppnå med olika behandlingar i kombination med dina individuella förutsättningar. Vill du sedan gå vidare med behandling sammanfattas konsultationen och vi skapar en behandlingsplan, den kan sträcka sig från en behandling till flera under en längre tidperiod.

Det är viktigt att veta att det finns kontraindikationer när behandling inte är möjlig att genomföra. Oftast handlar det om vissa sjukdomar och läkemedelsbehandlingar (ibland kan läkarintyg behövas).

sClinic behandlar inte gravida eller ammande.
sClinic har en åldersgräns på 18 år.
sClinic gör alltid en individuell prövning om en behandling är lämplig.