Kemiska peeler

En kemisk peeling är inte namn på en behandling utan ett samlingsnamn för flera olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror för olika syften appliceras peelen på huden. De döda hudcellerna avlägsnas och nybildning av nya hudceller stimuleras.

Dermaceutic har stor kunskap om de mest effektiva kemiska peelingarna för behandling på klinik och har utvecklat lättanvända, säkra och effektiva protokoll för alla viktiga hudtillstånd, från mycket ytliga till djupa kemiska peeler. Genom en metod där intensiteten på peelingen anpassas efter varje kund, samt en personligt anpassad hemmavårdsrutin, kan optimala resultat uppnås.


Behandlingar hos sClinic

Milk Peel
För fina linjer, ojämn hudton samt elasticitetsförlust.
Förbättrar hudens lyster, stimulerar epidermis, reglerar fet hud och vidgade porer, mjukar upp fina linjer och rynkor. jämnar ut hudtonen och påskyndar cellförnyelsen.
En  mycket bra peel att börja med för den som aldrig provat avancerade peelingar tidigare.

Cosmo Peel
En mycket kraftfull peeling för uppkomsten av rynkor, textur, rökares hy och pigmentstörningar. Behandlingen ger minskade porer. Minskar tecken på hudens åldrande, förbättrar hudens struktur och jämnhet, minskar akneärr och pigmentfläckar.
Behandlingen har en viss återhämtningstid efter och resultatet blir en slätare hud med jämnare färg och friskare yta. Eftersom den gamla huden förvinner och ersätts med ny hud ser man även naturligt yngre ut. Då den har en så kraftfull effekt bör behandlingen utföras av personal med medicinsk kompetens för att undvika risker för ärrbildning och pigmentfläckar.

Mela Peel/Mela Peel Forte
En behandling för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Mela Peel utförs i kur om 2-3 behandlingar med en månads intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peelingkuren.

Mask Peel
För fet hud, vidgade porer och överskott av talg. Denna behandling renar epidermis, stramar porer, jämnar ut hudtonen, reglerar fet hud och vidgade porer, och påskyndar cellförnyelsen.