Behandlingar

Våra behandlingar

Det handlar inte om att se ut som någon annan – utan att se ut som man känner sig.

Hos sClinic skräddarsys varje enskild behandling utifrån dig och dina önskemål. Vid konsultationen får du uttrycka och sätta ord på dina tankar och syfte med behandlingen. Utifrån dina individuella förutsättningar och önskemål rekommenderas du sedan den behandling som passar dig bäst för ett optimalt resultat. Ibland räcker det med enstaka behandling medan det andra gånger sätts upp en behandlingsplan som sträcker sig över en längre tid. I samband med konsultationen får du mer information om vad du bör tänka på före-efter-i samband med behandlingen, realistiska förväntningar och eventuella biverkningar.

Med hjälp av injektioner, hudbehandlingar och daglig hudvård med anpassade produkter kan man exempelvis släta ut fina linjer, förbättra och föryngra hudkvalitén, förstärka eller dämpa ansiktsdrag. Det är också möjligt att återskapa volym i områden som ansikte, hals, dekolletage och händer.

Vid samtliga behandlingar som utförs hos sClinic används väldokumenterade och godkända produkter vilket bidrar till säkra och effektiva behandlingar.

sClinic samarbetar med leg. Läkare & leg. Tandläkare med specialistutbildning/käkirurg

Varmt välkommen att boka din kostnadsfria konsultation eller behandling hos sClinic här